Aktiviteter

Print

Copenhagen Adventure Sport deltager i stort set samtlige adventure races i Danmark. Derudover deltager vi løbende i andre sportslige arrangementer såsom mtb-løb, trail-løb, friluftsture m.m.

Vi afholder en årlig foreningsweekend, hvor vi i fælles flok drager til et godt løb og følger op med sociale aktiviteter. Derudover arrangerer vi en sommerfest og vinterfest for at styrke det sociale fællesskab.

Vi arrangerer ugentlige fællestræninger, hvor vi træner løb, orientering, mountain bike, klatring, inliners, kajak, kano m.m.

Copenhagen Adventure Sport arrangerer årligt løbet Eagle Race, som er et adventure race i løbsrækken DARU CUP (under Dansk Adventure Race Union).

Copenhagen Adventure Sport er drevet af medlemmernes aktiviteter og iver, og vi er gode til at bakke op om vores medlemmers initiativer. Så hvis du har en god ide til et arrangement indenfor vores virke, kan du som regel finde ligesindede til at føre ideen ud i livet.

 

Træning

I Copenhagen Adventure Sport har vi faste ugentlige træninger. Derudover arrangeres en række pop-up-træninger af mere uformel karakter. Trænings- og aktivitetskalender kan ses i dette Google-ark. Detaljer om tid, sted udstyr m.m. annonceres internt i vores (lukkede) Facebook-gruppe, som vores medlemmer har adgang til.

Du er meget velkommen til at deltage i en prøvetræning - bare send en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , så får du oplyst tid og sted.

Ønsker du at blive medlem af Copenhagen Adventure Sport, kan du tilmelde dig på vores tilmeldingsside.

Vil du vide mere om forudsætninger, så læs mere på vores side om medlemsforudsætninger.

 

Generalforsamling 2018

Der afholdes ordinær generalforsamling tirsdag d. 6. februar 2018 kl. 18.30. Mail med indbydelse er sendt til alle medlemmer.

Sunday the 15th. Custom text here
Copyright 2012

©