CAS til XTERRA World Championship

Søndag d. 28. oktober afvikles XTERRA World Championship på Maui, Hawaii.Maria Kring XTERRA Ready!

CAS er repræsenteret, da Maria Kring på fornemste vis har kvalificeret sig i kraft af en flot andenplads til XTERRA EM i Tyskland - derfor lufter hun de rød-hvide farver på surferparadiset i Stillehavet.

Løbet kan beskrives som en off-road triatlon bestående af 1,5 km svømning i "rough water" efterfulgt af 30 km mountainbiking samt 9,5 km trail run - dvs. triatlon for folk, der kan tåle at blive beskidt og ikke er bange for grusstier...

Så mens vi andre nyder frostklare morgener, kan Maria nyde lidt varmere himmelstrøg (dog stadig under den samme sol...) :-)

Vi ønsker Maria et godt løb og følger hende på live tracking.

Se mere om løbet på XTERRA web site.

 

Løbsberetning fra Island Explorer 2012

6.-7. juli blev der afholdt adventure race på Danmarks dejlige klippeø.

Copenhagen Adventure Sport var naturligvis repræsenteret (med hele tre hold), og det blev til en 3. plads for Jón og Anders i  XPD samt en fornem 1. plads for Line, Niels og Peter i Challenge Mix-klassen. Årets løb var præget af lidt blandet vejr, men hvad gør det, når løbet er fedt, og omgivelserne er spitzen-klasse?

Læs Anders og Jóns beretning om deres oplevelser i XPD-klassen: Regnvejr på solskinsøen

Race Galore!

Der er dømt AR to the MAX i den kommende weekend!ar_mash_up

Der afholdes hele to løb i DARC, og Copenhagen Adventure Sport er (naturligvis) repræsenteret til begge.

Til A-RACE ved Køge stiller vi med fire hold på master-distancen og et hold på challenge-distancen. Her er der lagt op til en gammel kending på nye lokaliteter - sikkert med mulighed for at se en klint eller to...

Til Als Extreme stiller vi to hold, der skal prøve kræfter med det barske Als (og vi ved bare, at Jylland er kendt for at være barsk som få...). Her bliver kajakfærdighederne pudset grundigt af, da omkring 30% af løbet består af havkajaksejlads.

God tur til alle holdene - der er lagt i ovnen til sprøde oplevelser for de røde ørne!

Møn fra ende til anden

Endnu en beretning fra MAR 2012 er på plads!CAS 2700 GPS Track MAR 2012

CAS 2700, som stillede op på den lange distance til Møns Klint Adventure Race 2012, har skrevet en fyldestgørende beretning om en fed dag på Møn i april måned. Læs den her - før din nabo!

DM i AR - med CAS live-feed på FB

Så kan det næsten ikke blive mere kryptisk - men der er mening med galskaben... :-)

I weekenden afholdes danmarksmesterskabet i adventure race med start i Stigsnæs Havn fredag kl. 22.00. Målet er et sted i København, og seneste målgang er lørdag kl. 24.00. Undervejs bliver deltagerne udsat for mtb, løb, kano, inliners, klatring og svømning - det tegner til at blive en lækkerbisken af et løb!

Copenhagen Adventure Sport stiller med to hold: Et mix-hold og et herre-hold. I bedste AR-ånd er det dog alene mix-rækken, der kæmper om DM-titlen.

Niki er supporter for herre-holdet, og han har lovet at lave live-feeds til vores Facebook-side - så hold dig orienteret om løbets gang på Facebook og kom gerne med opmuntrende kommentarer i kampens hede til medlemmerne i vælten (det kan være, at det bliver nødvendigt med et par støttende bemærkninger i løbets sene timer...).

Wednesday the 27th. Custom text here
Copyright 2012

©